Bölümler
E-mail Yolla
Email:
Anket: Hangi?
Takım Şampiyon Olur?
Anasayfa | Spor | Komşu işi abarttı

Komşu işi abarttı

Yazı ebatı: Decrease font Enlarge font
image Komşu işi abarttı

Yunanistan Birinci Ligi’nde hafta sonu oynanan Olympiyakos-Panathinaikos derbisinin inanılmaz bir olaya sahne olduğu iddia ediliyor.

‘Pana’ kalecisi Alexandros Tzorvas, Pire Savcılığı’na başvurarak Olympiyakos taraftarları hakkında suç duyurusunda bulundu. Tzorvas, 2-0 kaybettikleri maçta rakip takım taraftarlarının kendisini pompalı tüfekle yaraladıklarını söyledi. Savcıya vücudundaki saçma izlerini gösteren ve doktor raporlarını sunan oyuncu, suçluların yakalanıp cezalandırılmasını istedi. Aynı zamanda milli takımda da görev yapan Tzorvas, kolunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde bulunan saçma izlerini Yunan medyasına gösterdi.

Holiganlıkta sınır tanımıyorlar
Tzorvas, maç esnasında yaşanan gelişmeleri karşılaşmanın hakemi Anastasios Kakos’a da bildirdiğini ancak Kakos’un bunları maç raporuna yazmadığını da iddia etti.

Savcılık, Olympiyakos’tan güvenlik kamerası görüntülerini isterken yayıncı kuruluştan maç görüntülerini de talep etti. Pazar günü oynanan derbi maçtan önce Olimpiyakos taraftarları, Panathinaikos takım otobüsünün önünü keserek takımın Karaiskakis Stadyumu’na ulaşmasını engellemiş ve bu nedenle karşılaşma yaklaşık bir saat geç başlamıştı. Yunanistan Futbol Federasyonu’nun yaşanan olaylar nedeniyle Zico’nun çalıştırdığı Olympiyakos’a ağır cezalar vermesi bekleniyor. Yoncaları yenen Olympiyakos, zirvenin yeni sahibi olmuştu.

(Kaynak - Taraf)
Bu Haber Toplam 150 Defa Okundu
Sosyal sitelere ekle: Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg

Yorum beslemesine abone olun Yorumlar (0 gönderilen):

toplam: | gösteriliyor:

Yorum gönder comment

Lütfen resimde gördüğünüz kodu girin:

  • email Arkadaşına gönder
  • print Sayfayı yazdır
  • Plain text Düz metin
Etiketler
Bu yazı için etiket yok
Bu yazıyı oyla
0